NVI | 240 |
INET | 330 |
% Betrouwbaarheid | 87 |
% Betrouwbaarheid | 81 |
Kg melk | 908 |
% vet | 0.44 |
% eiwit | 0.05 |
Kg vet | 81 |
Kg eiwit | 36 |
Inet | 330 |
Geboortegemak | 103 |
Lvh. Geboorte | 101 |
Vleesindex | 102 |
Draagtijd kalveren | 99 |
Vruchtbaarheid | 102 |
NR | 105 |
Tussenkalftijd | 100 |
Afkalfgemak | 105 |
Lvh. Afkalven | 106 |
Persistentie | 103 |
Uiergezondheid | 105 |
Celgetal | 105 |
Melksnelheid | 97 |
Robotefficientie | 102 |
Robotinterval | 103 |
Robotgewenning | 102 |
Klauwgezondheid | 104 |
Karakter | 102 |
Lichaamsgewicht | 102 |
Frame | 105 |
Uier | 110 |
Beenwerk | 100 |
Totaal Exterieur | 108 |
Hoogtemaat | 103 |
Voorhand | 101 |
Inhoud | 102 |
Openheid | 107 |
Conditie | 98 |
Kruisligging | 98 |
Kruisbreedte | 109 |
Beenstand achter | 102 |
Beenstand zij | 94 |
Klauwhoek | 103 |
Voorbeenstand | 99 |
Beengebruik | 101 |
Vooruieraanhechting | 106 |
Voorspeenplaatsing | 100 |
Speenlengte | 100 |
Uierdiepte | 107 |
Achteruierhoogte | 111 |
Ophangband | 101 |
Achterspeenplaatsing | 99 |
Uierbalans | 107 |