NVI | 221 |
INET | 297 |
% Betrouwbaarheid | 90 |
% Betrouwbaarheid | 84 |
Kg melk | 938 |
% vet | 0.11 |
% eiwit | 0.09 |
Kg vet | 52 |
Kg eiwit | 42 |
Inet | 297 |
Geboortegemak | 103 |
Lvh. Geboorte | 103 |
Vleesindex | 97 |
Draagtijd kalveren | 98 |
Vruchtbaarheid | 103 |
NR | 103 |
Tussenkalftijd | 101 |
Afkalfgemak | 105 |
Lvh. Afkalven | 101 |
Persistentie | 103 |
Laatrijpheid | 103 |
Uiergezondheid | 106 |
Celgetal | 107 |
Melksnelheid | 99 |
Robotefficientie | 99 |
Robotinterval | 99 |
Robotgewenning | 102 |
Klauwgezondheid | 103 |
Karakter | 101 |
Lichaamsgewicht | 103 |
Frame | 102 |
Uier | 104 |
Beenwerk | 108 |
Totaal Exterieur | 108 |
Hoogtemaat | 107 |
Voorhand | 101 |
Inhoud | 103 |
Openheid | 107 |
Conditie | 98 |
Kruisligging | 99 |
Kruisbreedte | 105 |
Beenstand achter | 108 |
Beenstand zij | 101 |
Klauwhoek | 101 |
Voorbeenstand | 106 |
Beengebruik | 108 |
Vooruieraanhechting | 103 |
Voorspeenplaatsing | 102 |
Speenlengte | 98 |
Uierdiepte | 106 |
Achteruierhoogte | 104 |
Ophangband | 101 |
Achterspeenplaatsing | 101 |
Uierbalans | 101 |