NVI | 229 |
INET | 376 |
% Betrouwbaarheid | 90 |
% Betrouwbaarheid | 85 |
Kg melk | 1058 |
% vet | 0.12 |
% eiwit | 0.1 |
Kg vet | 58 |
Kg eiwit | 47 |
Inet | 376 |
Geboortegemak | 103 |
Lvh. Geboorte | 104 |
Vleesindex | 97 |
Draagtijd kalveren | 99 |
Vruchtbaarheid | 102 |
NR | 102 |
Tussenkalftijd | 100 |
Afkalfgemak | 104 |
Lvh. Afkalven | 103 |
Persistentie | 103 |
Laatrijpheid | 104 |
Uiergezondheid | 106 |
Celgetal | 108 |
Melksnelheid | 98 |
Robotefficientie | 96 |
Robotinterval | 103 |
Robotgewenning | 103 |
Klauwgezondheid | 103 |
Karakter | 102 |
Lichaamsgewicht | 103 |
Frame | 104 |
Uier | 104 |
Beenwerk | 108 |
Totaal Exterieur | 108 |
Hoogtemaat | 107 |
Voorhand | 102 |
Inhoud | 104 |
Openheid | 107 |
Conditie | 97 |
Kruisligging | 100 |
Kruisbreedte | 105 |
Beenstand achter | 109 |
Beenstand zij | 102 |
Klauwhoek | 100 |
Voorbeenstand | 105 |
Beengebruik | 107 |
Vooruieraanhechting | 103 |
Voorspeenplaatsing | 102 |
Speenlengte | 98 |
Uierdiepte | 106 |
Achteruierhoogte | 102 |
Ophangband | 101 |
Achterspeenplaatsing | 101 |
Uierbalans | 101 |