NVI | 277 |
INET | 485 |
% Betrouwbaarheid | 89 |
% Betrouwbaarheid | 84 |
Kg melk | 1668 |
% vet | 0.18 |
% eiwit | 0.05 |
Kg vet | 92 |
Kg eiwit | 65 |
Inet | 485 |
Geboortegemak | 102 |
Lvh. Geboorte | 104 |
Vleesindex | 97 |
Draagtijd kalveren | 98 |
Vruchtbaarheid | 96 |
NR | 97 |
Tussenkalftijd | 94 |
Afkalfgemak | 101 |
Lvh. Afkalven | 101 |
Persistentie | 108 |
Laatrijpheid | 103 |
Uiergezondheid | 109 |
Celgetal | 112 |
Melksnelheid | 98 |
Robotefficientie | 100 |
Robotinterval | 103 |
Robotgewenning | 103 |
Klauwgezondheid | 103 |
Karakter | 97 |
Lichaamsgewicht | 101 |
Frame | 101 |
Uier | 105 |
Beenwerk | 105 |
Totaal Exterieur | 106 |
Hoogtemaat | 104 |
Voorhand | 101 |
Inhoud | 105 |
Openheid | 108 |
Conditie | 95 |
Kruisligging | 92 |
Kruisbreedte | 102 |
Beenstand achter | 105 |
Beenstand zij | 102 |
Klauwhoek | 99 |
Voorbeenstand | 102 |
Beengebruik | 105 |
Vooruieraanhechting | 104 |
Voorspeenplaatsing | 104 |
Speenlengte | 103 |
Uierdiepte | 104 |
Achteruierhoogte | 105 |
Ophangband | 103 |
Achterspeenplaatsing | 102 |
Uierbalans | 100 |