NVI | 155 |
INET | 223 |
% Betrouwbaarheid | 90 |
% Betrouwbaarheid | 86 |
Kg melk | 888 |
% vet | -0.07 |
% eiwit | 0.05 |
Kg vet | 31 |
Kg eiwit | 36 |
Inet | 223 |
Geboortegemak | 103 |
Lvh. Geboorte | 103 |
Vleesindex | 97 |
Draagtijd kalveren | 104 |
Vruchtbaarheid | 102 |
NR | 102 |
Tussenkalftijd | 100 |
Afkalfgemak | 102 |
Lvh. Afkalven | 102 |
Persistentie | 106 |
Laatrijpheid | 104 |
Uiergezondheid | 99 |
Celgetal | 102 |
Melksnelheid | 98 |
Robotefficientie | 99 |
Robotinterval | 102 |
Robotgewenning | 97 |
Klauwgezondheid | 104 |
Karakter | 103 |
Lichaamsgewicht | 95 |
Frame | 96 |
Uier | 109 |
Beenwerk | 100 |
Totaal Exterieur | 103 |
Hoogtemaat | 101 |
Voorhand | 92 |
Inhoud | 98 |
Openheid | 104 |
Conditie | 95 |
Kruisligging | 96 |
Kruisbreedte | 102 |
Beenstand achter | 100 |
Beenstand zij | 94 |
Klauwhoek | 101 |
Voorbeenstand | 95 |
Beengebruik | 103 |
Vooruieraanhechting | 109 |
Voorspeenplaatsing | 101 |
Speenlengte | 104 |
Uierdiepte | 108 |
Achteruierhoogte | 106 |
Ophangband | 98 |
Achterspeenplaatsing | 97 |
Uierbalans | 102 |