NVI | -42 |
INET | -224 |
% Betrouwbaarheid | 77 |
% Betrouwbaarheid | 65 |
Kg melk | -1823 |
% vet | 1.07 |
% eiwit | 0.35 |
Kg vet | -13 |
Kg eiwit | -43 |
Inet | -224 |
Vruchtbaarheid | 101 |
Tussenkalftijd | 102 |
Uiergezondheid | 93 |
Celgetal | 94 |
Melksnelheid | 100 |
Lichaamsgewicht | 71 |
Frame | 76 |
Uier | 93 |
Beenwerk | 96 |
Totaal Exterieur | 84 |
Hoogtemaat | 76 |
Voorhand | 77 |
Inhoud | 88 |
Openheid | 93 |
Conditie | 92 |
Kruisligging | 102 |
Kruisbreedte | 83 |
Beenstand achter | 98 |
Beenstand zij | 108 |
Klauwhoek | 90 |
Voorbeenstand | 95 |
Beengebruik | 99 |
Vooruieraanhechting | 92 |
Voorspeenplaatsing | 98 |
Speenlengte | 105 |
Uierdiepte | 87 |
Achteruierhoogte | 101 |
Ophangband | 95 |
Achterspeenplaatsing | 98 |