NVI | 156 |
INET | 261 |
% Betrouwbaarheid | 93 |
% Betrouwbaarheid | 84 |
Kg melk | 715 |
% vet | 0.3 |
% eiwit | 0.06 |
Kg vet | 59 |
Kg eiwit | 31 |
Inet | 261 |
Geboortegemak | 106 |
Lvh. Geboorte | 102 |
Vruchtbaarheid | 100 |
Tussenkalftijd | 101 |
Afkalfgemak | 104 |
Lvh. Afkalven | 98 |
Uiergezondheid | 105 |
Celgetal | 109 |
Melksnelheid | 95 |
Karakter | 102 |
Lichaamsgewicht | 104 |
Frame | 100 |
Uier | 109 |
Beenwerk | 102 |
Totaal Exterieur | 106 |
Hoogtemaat | 102 |
Voorhand | 106 |
Inhoud | 113 |
Openheid | 113 |
Conditie | 99 |
Kruisligging | 98 |
Kruisbreedte | 98 |
Beenstand achter | 99 |
Beenstand zij | 102 |
Klauwhoek | 97 |
Voorbeenstand | 103 |
Beengebruik | 104 |
Vooruieraanhechting | 109 |
Voorspeenplaatsing | 100 |
Speenlengte | 112 |
Uierdiepte | 101 |
Achteruierhoogte | 111 |
Ophangband | 103 |
Achterspeenplaatsing | 102 |